Philips O'Neill Surf Skate Snow & Wakefest 2012 - All Ready


O’Neill bestaat dit jaar 60 jaar en het Philips O’Neill Surf Skate Snow & Wake Fest powered by Swatch viert zijn tiende editie. Dubbel feest dus en O’Neill haalt daarvoor alles uit de kast op zat. 28 & zon. 29 juli 2012.

In volle zomer op echte sneeuw de wildste ski- en snowboardtricks uitvoeren, eindeloos wakeboarden in een kanaal op het strand en ’s avonds in die pool een feestje bouwen, het kan allemaal en nog veel meer. Niet alleen de beste boardende Belgen bekampen elkaar in alle disciplines tijdens dit groots spektakel maar iedereen kan er ook voor een prikje van alle boardsporten komen proeven.

60 jaar na de eerste O’Neill wetsuit reist een expo de wereld rond met de geschiedenis van het surfpak en de interpretaties van het icoon Jack O’Neill door zes internationale kunstenaars. De ‘O’Neill 60 Years of Innovation Art Tour’ houdt tijdens het Fest halt in de Blankenbergse pier. Belgische creatievelingen (Kapow! Young Creative Belgian artists) breiden er de tentoonstelling live uit.

Het Surf Skate Snow & Wake Fest is hét grootste evenement op de dijk pal in het topseizoen aan de Belgische kust. En wordt ook nog eens live uitgezonden op Studio Brussel.

CLICK HERE FOR ENGLISH TRANSLATION.

Click the image to get more info about it or get your tickets with your click HERE.


By O'Neill Belgium.